ÖSTERHAGENGLASS har under åren fått en hel del uppmärksamhet i media, tidningar och böcker.
Här är en artikel om svensk glass i allmänhet och Österhagen i synnerhet i Svenska Dagbladet.
Författaren och journalisten Mats-Eric Nilsson gav 2007 ut boken den hemlige kocken om svenskt matfusk. Österhagneglass omnämns i boken som ett lysande undantag från den allt mer kemiska glassindustrin i Sverige.
Enligt Ulf Elfving är Österhagenglass Sveriges bästa glass.
Läs hans stora glasstest i Expressen här
ÖSTERHAGENGLASS har genom åren fått en hel del priser och utmärkelser, bland annat:
- Gastronomiska akademiens diplom
- Utsedd till bästa vaniljglass i Expressen
- Två gånger utsedd till bästa vaniljglass i Allt om Mat
- Tidningen Gourmets diplom
- Strängnäs kommuns miljöpris
- Västra Gastronomiska Akademiens diplom
- Diplomerad av Tidningen Gourmet